3 tips til at vælge en god arbejdscomputer

Vil du gerne have fat i en ny arbejdscomputer, men er du ikke sikker på, hvad du skal vælge, har vi her samlet et par gode tips til dig, så du kan ende med at finde lige netop den computer, som du skal arbejde på i de næste mange år.

En god arbejdscomputer kan være guld værd, og har du en gammel og alt for sløv maskine, er det bare med at få skiftet den ud med en ny.

Køb farvede mørklægningsgardiner her.

Hvad arbejder du med?

For det første er det godt at have dit arbejde med i dine tanker, når du skal købe dig en ny arbejdscomputer. Arbejder du hverken med videoredigering eller andre tungere opgaver, er der slet ingen grund til at købe en meget powerfuld maskine. Så kan mindre ofte sagtens gøre det for dig.

Bruger du primært din computer til e-mails, tekstbehandling, regneark eller lignende, og har du ikke de store programmer, der kræver masser af power fra din maskine af, er der ingen grund til at betale for en meget stærk computer, da du sagtens kan klare dig med en billigere model.

Vælg en hurtig maskine

Dernæst kan det være en god idé at vælge en hurtig maskine, uanset hvad dit arbejde så består af. Her kan det fx være en god idé at gå efter en computer med en SSD disk, der får hele din computer til at køre meget hurtigere, end hvis du vælger en med HDD:

Selvom du måske bare skal skrive e-mails eller redigere i regneark, er det jo rart, at det ikke tager 30 minutter at tænde din computer, og at din computer reagerer, når du beder den om noget. Og her kan en SSD maskine med en god del ram være et godt valg.

Bærbar eller stationær?

Sidst, men ikke mindst, skal du også lige tænke over dine behov til din computer. Er det vigtigt for dig, at du kan tage den med dig rundt omkring, hvis du fx skal til møder, arbejde på en café eller have den med frem og tilbage for kontoret, skal du vælge en bærbar.

Men skal du bare have en computer stående på dit kontor eller hjemmekontor, og har du ikke behov for at tage den med dig, kan det være en god idé at vælge en stationær computer, da du her tit kan få meget mere maskine for pengene.

One Reply to “3 tips til at vælge en god arbejdscomputer”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *