Den meget specielle Jordan 1 Low, som du aldrig har set den før!

Jordan Brand har indtil nu holdt sig tro mod deres oprindelige visitkort om kun at udgive de mest ikoniske og mest eftertragtede silhuetter i spillet. På det seneste har mærket dog ikke vist nogen tegn på at bremse deres ubarmhjertige angreb på udgivelsen af nye og spændende versioner af deres mest populære silhuetter. Efteråret 2017 var bestemt ikke anderledes for House of Jordan, da de afslørede et væld af nye takes på nogle af deres mest ikoniske silhuetter. Hype-toget fortsætter således, mens vi nærmer os det nye år med brandets mest ventede udgivelse af hele året, Air Jordan 1 Low. Ja, du læste rigtigt, den meget eftertragtede Jordan 1 Low gør endelig sin længe ventede tilbagevenden til masserne.

Vi dokumenterer den meget specielle Jordan 1 Low, som du aldrig har set den før.

Den gode

Air Jordan 1 Low har været længe ventet, men dens tilbagevenden er et velkomment syn for både sneakerheads og samlere. Air Jordan 1 Low er en meget eftertragtet klassiker fra Jordan Brand-arkivet og er en af de mest ikoniske sneakers nogensinde. High-top Jordan 1 Low, der blev sendt på pension tilbage i 2014, var en slags dobbeltgænger til den originale Air Jordan 1 Low, hvor lighederne strækker sig helt ned til sålen, overdelen og snørelukningerne.

 

Som forventet har Jordan 1 Low den samme sort-hvide farvesammensætning, som gjorde den originale Air Jordan 1 så populær. Den sorte og hvide palette brydes af de klassiske Jordan-vinger og Jumpman-logoet i rødt på tungen. Tilføjelsen af elefantprint på mellemsålen og den iskolde gennemsigtige ydersål tilføjer et strejf af modernitet og stil til silhuetten.

Den dårlige

Det samme elefantprint, der tilføjer så meget charme til retroudgivelsen, er desværre også det, der gør Jordan 1 Low til en af de mest kontroversielle sko i mærkets historie. Som alle sneakers med elefantprint har Air Jordan 1 Low fået sin del af kritikken fra dyre- og bæredygtighedsaktivister. Af denne grund er det karakteristiske elefantprint mærkbart fraværende i Jordan 1 Low’s design.

 

Nogle vil måske også tage afstand fra det faktum, at Air Jordan 1 Low kun udgives som en low-top-model, mens den oprindelige Air Jordan 1 Low var en high-top-model. Selv om det er dejligt at se Air Jordan 1 Low vende tilbage, ville det have været endnu bedre, hvis mærket havde udgivet den originale version endnu en gang.

 

Sådan køber du et par

 

Som med de fleste Jordan-udgivelser er Jordan 1 Low planlagt til at ramme forhandlerne den 28. juli 2017. Sørg for at markere dine kalendere, og bliv låst på Sole Collector for mere information, når den bliver tilgængelig.

Jordan 1 Low vil være tilgængelig i herrestørrelser, og vil koste dig en meget rimelig $100. Udover de klassiske sorte og hvide farvevarianter vil Jordan 1 Low også være tilgængelig i en grå, navy og kongeblå farvevariant.

 

Bottom line

Air Jordan 1 Low er vel nok den mest ikoniske sko i hele Jordan Off-White-arkivet. Low-top-versionen af den originale Air Jordan 1, der blev trukket tilbage i 2014, var et moderne ikon med sit design med elefantprint, der fungerede som et brændpunkt for kontroverser. Med udgivelsen af den meget specielle Jordan 1 Low er Air Jordan 1 Low tilbage og bedre end nogensinde før.

Hvis du er en fan af Air Jordan 1, vil du helt sikkert ikke gå glip af denne meget ventede udgivelse. Husk at tjekke tilbage hos Sole Collector den 28. juli for mere information om, hvordan du kan købe et par.

2 Replies to “Den meget specielle Jordan 1 Low, som du aldrig har set den før!”

  1. Привет всем!
    Купить Диплом Провизора
    А вот почему купить диплом в необходимо тем, у кого недостает времени или денег на пятилетнее образование: наличие у организации-посредника реальных штампов, получаемых или копируемых в учебных заведениях, настоящая бумага гознак и остальные защитные световые элементы. Купить диплом это не дань моде, а подтверждения права на занимаемую должность или при трудоустройстве. Купить Диплом Энергетика вполне объяснимо, ведь такое мероприятие займет очень много времени, вымотает силы и обойдется в значительную сумму.https://saksx-diploms-srednee24.com/ Бланки, которые мы предлагаем купить, идентичны тем, что выдаются в государственных ВУЗах они имеют все признаки подлинности и могут быть проверены любым методом.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *