Hold den perfekte havefest for familie og venner

Kunne du godt tænke dig at holde et brag af en havefest til sommer for alle dine venner og din familie. Det er altid skønt at være vært, især hvis det er i ens eget hjem, og så er der også noget helt særligt over det, hvis du holder festen i haven.

I haven virker det hele lidt mere åbent, og man kan næsten være sikker på, at en havefest bliver en rigtig god fest, fordi der er så mange ting, man kan give sig til – i hvert fald hvis man har vejret med sig. Her kan du se mere om, hvordan du holder den helt perfekte havefest for dem, du holder af.

Det koster penge at holde en fest

Først og fremmest skal du få det til at hænge sammen rent økonomisk, så denne havefest ikke ruinerer dig. Når man skal holde en fest for mange mennesker, har det nemlig typisk med at tage lidt hårdt på pengepungen. Derfor er det en rigtig god ide at lægge et budget på forhånd, så du ved, hvor mange penge du må bruge på eksempelvis mad, drikke, telt og hvad ellers du får brug for at bruge penge på.

Hvis det kniber lidt med pengene, kan du eventuelt overveje et lille lån, så du er sikker på, at festen bliver, som du gerne vil have den. Så sammenlign lånetilbud i dag – men husk at tænke dig om, for der er også andre måder at få råd til festen på.

Der skal være styr på mad og drikke

Man kan ikke holde en vellykket havefest uden lækker mad og noget at drikke. I forhold til drikkevarer er det altid en god ide at købe nogle øl og noget vin, da de fleste kan lide den slags, og fordi det sætter gang i en rigtig god fest – især øllene som kan bruges til diverse udendørs druklege, eksempelvis øl bowling.

Derudover er det en rigtig god ide at sætte gang i grillen, når der skal laves mad, da det bidrager til en hyggelig havestemning – og så kan man desuden lave en masse mad på en gang, så det er også en ret nem løsning. Så find viden om grill – det er i hvert fald en god ide, hvis man vil holde en vellykket havefest, uden at noget bliver brændt på eller er helt råt. 

Lej telt, lys og lyd

Hvis din havefest skal være et brag af en fest, skal du selvfølgelig også have nogle ting, som gør, at festen kan vare hele natten lang. Her kan du eksempelvis vælge at leje telt, lys og lyd fra et firma, så I også har en form for indendørs rum, som I kan trække ind i, når det begynder at blive lidt koldere.

Og hvis i inde i teltet også lejer lys og lyd, kan I lave det fedeste dansegulv, som gør at havefesten stadig er i gang – selv når det bliver mørkt udenfor, og folk måske ellers ville være taget hjem.

5 Replies to “Hold den perfekte havefest for familie og venner”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *