Hunden er den bedste alarm til hjemmet

Hvorfor er en hund så god en alarm

Mange af os har en alarm i huset og den giver os tryghed. Alarmen betyder også at der er en vis chance for indbrudstyven vælger en anden bolig hvis denne skal begå indbrud. Dog er det ikke altid nok med en ordinær alarm, især ikke hvis indbrudstyven kun er på besøg i ganske kort tid.

Det er nemlig sådan at selv om alarmen aktiveres går der noget tid før alamselskabet får sendt en vagtmand ud og der er indbrudstyven over alle bjerge. Her kommer så en hund ind i billedet. For en hund betyder også tit vagthund. En indbrudstyv er ikke vild med hunde for de gør og de kan være farlige når man gør sin entre i det skjulte.

En vagthund bider, det gør en alarm ikke

Har du en stor hund, det kan være en Cane Corso eller en Dogue de Bordeaux så er det ikke nødvendigvis en hund man har lyst til at bryde ind til. Sådan hunderacer passer ikke bare på deres mennesker men de passer også på hjemmet. Bryder en indbrudstyv derfor ind til sådan hunde er der stor chance for at de vil bide indbrudstyven.

Faktum er bare at indbrudstyven går ikke ind til sådan hunde. Det er alt for farligt og dermed er det langt mere effektivt at have en eller 2 store vagthunde en at have en alarm. Det ene skal ikke udelukke det andet, det er bare utrolig sjældent en tyv går ind til en stor hund. Det ville også være dumt og direkte farligt og det ved tyven selvfølgelig godt. 

Vagthunden skal have omsorg, det skal alarmen ikke

Der er dog lige det faktum at får du en hund skal den plejes, have omsorg, masser af kærlig og ikke mindst masser af mad. Men nyder du en hund og det aktive liv du samtidig får med en hund så er en hund den masse alarm du overhovedet kan få. 

Du får en familie med hund og samtidig får du verdens bedste alarm. Hunden på hjertet, der er ingen tyv der går ind til sådan en stor hund som passer på sin familie.

 

3 Replies to “Hunden er den bedste alarm til hjemmet”

  1. Hey there I am so grateful I found your blog page, I really found you by error, while I was browsing on Digg for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say cheers for a remarkable post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I dont have time to look over it all at the minute but I have book-marked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the superb b.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *