Hvad skal man have med til et babyshower?

Hvad skal man have med til et babyshower?

Hvis du planlægger et babyshower for en veninde, er der nogle få ting, du skal overveje. Hvis du gerne vil skabe den bedste dag for din veninde, som noget hun kan kigge glad tilbage på, så kan du læse med i denne artikel. Vi har nemlig skrevet om nogle ting, du kan have med til dit babyshower.

Pynt

Du skal bruge noget babyshower pynt til arrangementet, afhængigt af hvilket tema du vælger. Hvis du ønsker at gå mere klassisk til værks, er papirlanterner og lyserøde eller blå balloner altid et godt indslag. Du kan også prøve noget som at hænge serpentiner op i farverne fra babyens børneværelse. Hvis du er på udkig efter noget lidt mere festligt, så kan du også få fat i oppustelige babyer eller storke. Uanset hvilken vej du vælger, skal du sørge for, at dekorationerne afspejler temaet for baby showeret.

Gaver

Man medbringer typisk også en gave, når man skal til babyshower. Derfor skal du finde ud af, hvad du skal give for en gave til din veninde, der er gravid. Du kan enten vælge noget, der er nyttigt, som f.eks. et sæt babytøj, eller du kan vælge noget til hende og give hende en gavekurv med ting som lotion og spa-produkter. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal give, så spørg andre, der skal til festen. Måske I kan gå sammen om en gave eller spørge hvad de har med, så du ikke ved et uheld kommer til at købe det samme.

Mad

Sidst men ikke mindst skal du medbringe mad til baby showeret. Det kan være alt fra lette fingermadder til et helt måltid, afhængigt af hvornår på dagen festen er, og hvor mange mennesker der deltager. Du kan enten lave maden selv eller bestille den fra et cateringfirma. Uanset hvad, så sørg for, at der er nok til jer alle. Det kan være alt slags mad eller måske noget, som du ved at den gravide bare elsker. Det kan være lækre snacks eller en flot kage. Med disse ting i baghovedet burde du være klar til baby showeret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *