Sexlegetøj i ligestillingens tegn

Man kommer nok ikke uden om, at der er ret meget snak om ligestilling for tiden, og at der har været det læne. Når vi kommer ind i marts, er det også kvindernes internationale kampdag. Der er da heller ikke nogen tvivl om, at der på mange måder ikke er ligestilling i Danmark. I mange tilfælde er det naturligvis ikke til kvindernes fordel, da lønnen eksempelvis ofte er højere hos mænd, ligesom der sidder flest mænd i lederstillinger og bestyrelser. Når det kommer til børn, er kvinderne dog bedre stillet, der har historisk været bedre barsel, børnepenge kommer også direkte til moderen og mange andre små ting. Diskussionerne omkring disse ting har været mange, og der kommer til at være mange fremover, indtil vi forhåbentlig en gang når nærmere ligestilling i samfundet.

Der er de lidt mere kuriøse ting, der ikke er ligestilling omkring, eller i hvert fald bliver set på, med meget forskellige øjne. Når det kommer til sexlegetøj, er det nemlig meget forskelligt hvordan de fleste ser på det. Mange kvinder har en vibrator eller lignende liggende i skuffen eller under sengen. Det er kun godt og sundt at kvinden får udtrykt sin seksualitet. Dette er der nok heller ikke mange forskellige meninger om. At have en virkelighedstro falsk penis, er altså ikke noget at skamme sig over. Anderledes er der mange der ser på det, når det kommer til sexlegetøj til mænd.

Når det kommer til legetøj, der skal ligne det modsattes kønsdele, er der nemlig en tendens til at der ses meget forskelligt på det, alt efter det er tale om en falsk penis eller en falsk vagina. Der er faktisk nok en del, der vil gå så langt som at sige, at der er tale om et decideret tabu. De såkaldte fleshlights er noget, som man griner af, selvom det principielt er det samme som en vibrator eller dildo – altså en erstatning for noget andet. Så her er ligestillingen altså ikke helt trådt i kræft endnu.

One Reply to “Sexlegetøj i ligestillingens tegn”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *