3 tips til bedre selvtillid

Der kan være mange årsager til, at selvtilliden ikke altid er på sit højeste. Dette er ikke mindst problematisk fordi, at mange ofte spejler sig selv, og det de gør, med andre, og set andre gør, når de

Men heldigvis er det ofte muligt at arbejde med sin selvtillid og sit selvværd, så det bliver lettere at opnå bedre livskvalitet.  Vi kommer her omkring 3 måder, du kan arbejde med selvtilliden og selvværdet på.

Husk at tale positivt med din indre stemme

Vi har alle en indre stemme, som vi ofte er i dialog med. Det er desværre bare ikke altid, at denne stemme er vores bedste ven. Den kan nemlig være ret kritisk – og hvad værre er, så fortæller den os til tider, at ”vi ikke er gode nok” eller ”ikke kan finde ud af det”. Men det kan vi! Altså finde ud af det. Og det er vigtigt, at du ændrer de små ord fra ”kan ikke” til ”kan”. Byg din selvtillid op ved at fortælle dig selv, at du KAN! Sig desuden fra overfor din indre kritikker. Det kan du blandt andet gøre ved at give dig selv løbende skulderklap og huske at gøre flere af den slags ting, som du er god til.

Dressed for success

En ting, der kan have stor effekt, er at gøre en smule mere ud af dit ydre – i bedste ”fake it untill you make it” stil, hvilket naturligvis ikke kan løse alle problemer uden at arbejde med dine mentale barrierer. Men det kan dog være med til at sætte dig selv i et nyt og mere positivt lys, hvilket kan medføre en positiv effekt.

Du kan blandt andet arbejde med at få dit tøj til at se lidt mere farverigt og frisk ud ved at læse blog, arbejde på dit sociale visitkort, altså dine tænder, ved at booke tid hos https://www.nord-smil.dk/ eller måske få en professionel make-over.

Husk at tænke på historien

Når det kommer til at tanke selvtillid, kan det være vigtigt at huske sig selv på sine sejrer. På den måde kan du tænke på en konkret succesoplevelse og minde dig selv om, at du før har klaret udfordringer – og at du kan gøre det igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *