4 gode feriesteder på Sjælland

Som situationen har været det sidste års tid og som den ser ud til at være fremadrettet, så skal man vist til at forberede sig på, at ens ferie skal foregå i Danmark. Heldigvis er der også masser af gode feriedestinationer rundt omkring i det danske land. Er du i tvivl om hvor din sommerferie skal gå til? Ved du blot at den skal afholdes i Danmark? Så får du her inspiration til feriedestinationer på Sjælland. Hele 4 steder får du inspiration til og kendskab til her og du kan finde mange flere på inspirationskilde.dk. Hvem ved, måske bliver din ferie på Sjælland din bedste ferie nogensinde. Her kommer de:

Luksus spa og hotelophold

Er der luksus ferie og spa ophold du savner mest ved din udenlandsrejse? Så bare rolig. På Sjælland ligger der masser af gode luksushoteller hvor du både finder skønne spabade og dejlige swimmingpools. Mange af disse steder er uden børn og larmende gæster. Du kan derfor slappe helt af, nyde stilheden og din partner. Disse hoteller findes flere steder på Sjælland og du kan derfor vælge hotel efter hvilket område på Sjælland du helst vil besøge. Som inspiration til feriedestinationer kan der blandt andet nævnes Comwell hotellerne som alle ligger ud til skøn natur og i dejlige områder. Derudover er der også Skodsborg kurhotel som ligger i Nordsjælland. Derudover rummer København selvfølgelig også masser af luksushoteller. 

Storbyferie

Når man taler om inspiration til feriedestinationer på Sjælland så kan man selvfølgelig ikke komme uden om Danmarks hovedstad nemlig København. Når du overvejer en ferie på Sjælland (i hvert fald hvis du ikke er fra Sjælland) så vil en storbyferie absolut også være oplagt. I København kan du opleve lidt af det hele. Du finder både god mad, gode shopping muligheder og masser af kulturoplevelser. Derudover er der jo både tivoli og masser af biografer som giver rig mulighed for masser af gode og sjove oplevelser for hele familien.

Campingferie

Ligesom i resten af Danmark, så er der også masser af skønne campingpladser rundt omkring på Sjælland. Så hvis du søger efter inspirations til feriedestinationer til campingpladser, så er de sjællandske campingpladser helt bestemt også et besøg værd. Der ligger campingpladser over hele Sjælland. Så uanset hvilken del af Sjælland du ønsker at besøge, så kan du helt sikkert finde en fin campingplads i det område. Når du kigger efter inspiration til feriedestinationer på Sjælland, så skal du vide at rigtig mange af campingpladserne ligger ud til fine kyster og lækre badestrande.

Safariferie

Vidste du, at du faktisk kan komme på safariferie i Danmark? Lige midt på Sjælland ligger der Danmarks helt egen safaripark, hvor man som gæst kan køre rundt i mellem vilde dyr. Du kan derfor opleve både løver, giraffer og næsehorn helt tæt. Ydermere kan du overnatte på ”savannen” og være med til at fodre dyrene. Det er altså en oplevelse for både børn og vokse. Dette er bestemt også et godt bud og du kan hente masser af inspiration til andre feriedestinationer på flere steder på nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *