Hvordan træffer man det bedste MC lån? 

Hvordan træffer man det bedste MC lån? 

Er du på eftersøgning efter en splinter ny bil eller vil have opgraderet den ældre ud med en bedre, men har ej finanserne til det? Så kan et billån være en klog valg for dig. Hvis du bør have et billån er der som udgangspunkt 2 muligheder ; om det skal være med eller uden sikkerhed i faretøjet. Forskellen på de 2 er at långiveren kan give billån med sikkerhed i bilen, hvor der så tinglyses pant i bilen, derved långiveren har delvist ejerskab i faretøjet. Det vil dermed sige, at hvis en som låntager ikke overholder betalingsforpligtelserne, som er ved billånet kan lånudbyderen tage bilen tilbage og videresælge den for dermed at kunne indfri det billån du har underskrevet. Det kan være en fordel, når man overbevist om at man kan overkomme dine betalingsbetingelser over løbetiden, da det her oftest kan være lukrativt for låntageren at påtage dette billån. Da renten over løbetiden typisk er mere lukrativt. 

Essentielle faktorer at holde for øje, når du påbegynder et billån 

De 2 vigtigste elementer du skal se på, hvis man skal underskrive et MC lån er lånebeløbet og løbetiden. Lånebeløbet er det beløb i kroner og ører du låner af udbyder for at kunne erhverve båden. Løbetiden er den tid, som lånet skal afbetales over. Lånebeløbet er derved den mængde likvider man skal anvende til købet af motorcyklen. Så det er noget du selv kan justere på afhængig af hvilken motorcykel man slutter med at købe. afdragsperioden kan på samme måde reguleres afhændig hvor mange penge du har råd til at afbetale bådlånet på årsabasis. billånet kan derved blive mereomkostningstungt ved at du har en lang betalingsperiode.  

Hvordan skal du starte sit MC lån? 

Hvis man bør vælge hvor man bør tage sit MC lån er det essentielt at se på den enkelte rente på det MC lån du ønsker. Fx, når du går og bør have en ny MC lån er det klogt at vide om man har penge til at foretage det billån. En klog måde at holde overblik er at tarte en snak med sin bank for at høre hvordan ens økonomi ser ud og hvad en har økonomi til. Her kan en selvfølgelig ændre det en smule afhængig efter om du ser sin ønske bil og så kan man hæve det en anelse. Det er naturligvis at træffe noget, som man kan afbetale på længere sigt. Når du skal træffe hvordan ens billån skal se ud er det rart at forstå hvor mange likvider man har i sit månedlige budget til at afbetale på det pågældende billån.  

Ny eller gammel mortorcykel 

Det er klogt at du tænker over den normale værdi forringelse som båden får med tiden. Og om du kan komme ud af et for stort MC lån, for hvis motorcyklen har erhvervet sig så kraftig en værdinedsættelse, så man ej kan figøre sig af billånet ved at sælge den. Står du og betaler for luft og det er klart det du mest vil undgå. Derfor er det intelligent, at man ved at det er denne motorcykel man vil have over en lang tid. Ved en ny motorcyklen tilkommer de den mest omfattende værdiforringelse, hvis bilen forlader sælgeren. Derfra falder bilen ikke så stejlt i værdi. Når du kigger på en gammel båd, som er anvendet eller lignende er det afgørende at man for tjekket standen af motorcyklen.  

Så når du beslutter at afbetale MC lånet over 10 år, men man sælger bil efter 5 år, så afbetaler du muligvis på en båd man ej længere har, hvilket ej er hensigtsmæssigt.  

Når du fx skal købe en bil og derfor har behov for et billån, så er der flere kriterier for at man kan optage et billån.  Du skal være fyldt 21 år gammel, man bør have en årlig indtjening på 180.000 kroner  

Som låntager er der 2 løsninger i forhold til om det skal være med eller uden førbetaling, altså, at man betaler en andel af det fulde beløb fra køb af. Flere lånudbydere kræver i dag, at man lægger ti-20 % af det fulde beløb af fra starten af købet af en ny bil.  
 
Det kan være utrolig efterænktsomt at skaffe tilbud fra flere differentierede lånudbydere forinden man påtager en beslutning om hvor du skal optage dit billån henne, da der som tit er en variation. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *