Den fulde jægermåne 2022

Fuldmåne er en af årets vigtigste måner. Den forekommer i oktober, når bladene falder og dyrene forbereder sig på vinteren. Besøg horoskoper for at finde dit personlige horoskoper samt den største samling af dybdegående artikler og generel information om astrologi og stjernetegn.

 

Denne måne er en tid til refleksion og selvransagelse.

 

Fuld jægermåne er også en tid til at takke for høstens gavmildhed. Det er en tid til at være taknemmelig for det, vi har, og til at tænke over, hvad vi skal gøre for at forberede os på den kommende vinter.

 

I år falder fuldmånen for jægermåne den 8. oktober. Det er en lovende dag, da det er dagen for efterårsjævndøgnet. Det er en tid med balance, hvor dagen og natten er lige lange. Det er en tid til at reflektere over fortiden og til at forberede sig på fremtiden.

 

Fuld jægermåne er en tid til at takke for høstens gavmildhed og til at tænke på, hvad vi skal gøre for at forberede os på den kommende vinter. Det er også en tid til at være taknemmelig for det, vi har, og til at tænke på, hvad vi kan gøre for at hjælpe dem, der er mindre heldige.

 

Fuld jægermåne er en tid for nye begyndelser. Det er en tid til at sætte vores intentioner for de kommende vintermåneder. Vi kan bruge denne tid til at reflektere over vores mål og begynde at planlægge for det kommende år.

 

Fuld jægermåne er også en tid til at reflektere over vores personlige rejser. Hvad har vi opnået i løbet af det sidste år? Hvad har vi lært? Hvilke udfordringer har vi stået over for? Hvordan er vi vokset? Det er tid til at forestille os, hvor vi ønsker at være i det kommende år, og til at sætte vores intention om at få det til at ske.

 

Må fuldmånen fylde dig med håb, beslutsomhed og vilje til at gøre dine drømme til virkelighed.

 

Så hvad betyder fuldmåne for dig? Hvad er dine planer for det kommende år? Hvordan vil du gøre dine drømme til virkelighed?

 

3 Replies to “Den fulde jægermåne 2022”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *