Find lokale virksomheder med Virksomhedsdata.com

Kender du Virksomhedsdata.com? Hvis svaret er nej, er der god grund til at tjekke den nye hjemmeside ud. Her kan du nemlig finde masser af brugbare oplysninger om virksomheder i Danmark. Du finder alt fra kontaktinformation til stamdata, ejerforhold og regnskaber. Med Virksomhedsdata.com ved hånden, kan du til hver en tid slå et konkret firma op, og se hvilke personer, der står bag, og hvordan økonomien ser ud.

Find en lokal håndværker

Virksomhedsdata.com kan bruges til mange forskellige opgaver – f.eks. til at finde en lokal håndværker. På hjemmesiden er alle virksomheder inddelt i brancher, og det er således nemt at finde en tømrer, mekaniker eller frisør. Samtidig har du mulighed for at lave en geografisk inddeling af den valgte branche, så du udelukkende fokuserer på virksomheder i dit nærområde. På denne måde bliver det nemt at finde kontaktinformation på en lokal håndværker, ligeså du kan tjekke firmaets stamdata, inden du kontakter virksomheden.

Få styr på konkurrenterne

Driver du selv en virksomhed? Med Virksomhedsdata.com kan du nemt tjekke dine konkurrenter ud. Du kan både finde ud af, hvilke virksomheder til tilbyder samme services i dit område, og tjekke disse virksomheders data. For anpartsselskaber og aktieselskaber kan du også tage et kig i årsregnskaberne. Ved at kigge i regnskaberne får du et godt indblik i firmaets økonomi, og du ved derfor hvad du er oppe imod.

Få nye samarbejdspartnere

For alle virksomheder gælder det om at have gode samarbejdspartnere. For mindre virksomheder er det endda ekstra vigtigt, da blot én dårlig samarbejdspartner kan betyde liv eller død for virksomheden. Det er derfor vigtigt at vide, hvem man handler med, inden man træffer nogle forkerte valg. På Virksomhedsdata.com kan du altid se, hvilke personer, der står bag en konkret virksomhed. Du kan se hvem der ejer virksomheden, og hvem der indtager centrale positioner i firmaet.

Bliv bedre stillet

Det er også vigtigt at kende økonomien for en potentiel samarbejdspartner. Tjek derfor altid selskabets regnskaber, inden du indgår en bindende aftale. I regnskaberne bliver det tydeligt om den konkrete virksomhed bliver drevet på en fornuftig måde eller ej. Vælger du at bruge disse værktøjer, er du bedre stillet for fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *