Husk alt det praktiske til rejsen

Der skal være styr på mange ting, når du og familien skal på kør-selv ferie. Der skal pakkes, bookes overnatning, og Gps’en skal opdateres. Men har du egentligt styr på det allervigtigste? Nemlig autohjælpen?

Det er ikke sjovt at stå i udlandet med fuld opbakning og en bil, der ikke vil køre. Ferie i sig selv er dyrt nok i forvejen, så du vil sikkert gerne spare de mange penge, som det koster, hvis bilen går i stykker på farten.

Billig autohjælp til både Danmark og udland

Før rejsen kan du orientere dig omkring, hvilken en autohjælpspakke der passer til dit behov. Der findes flere virksomheder, som tilbyder forskellige pakkeløsninger. Læs derfor grundigt op på de forskellige tilbud, og bestil billig autohjælp før rejsen.

Nogle medlemskaber kan kun dække autohjælp i Europa, hvor andre kan dække hele verden.

Det kan være en god ide at undersøge, om du er omfattet af fordele som eksempelvis:

  • En lånebil: En lånebil kan være en fordel, hvis der ikke kan gives en tidshorisont på hvornår bilen kan forventes at være klar igen. Det er ærgerligt at ødelægge kør-selv ferien på grund af en bil, som er i stykker.
  • Hotel: Dette kan være brugbart, hvis du er gået i stå midt ude på landet mellem de italienske lavendelmarker. Her er langt til overnatningsmulighederne, og det er det sidste, du ønsker at tænke på, når du står med familien.
  • Tyveri og hærværk: Det er enormt ærgerligt, hvis du får stjålet bilen, eller hvis der bliver begået indbrud i bilen. Man kan føle sig magtesløs, når man står langt væk hjemmefra. Det er derfor rart med en tryghed om, at dette bliver håndteret, såfremt at det værste skulle ske.
  • Hjulskift: Hvis i kører i de østrigske bjerge, så vil i sikkert komme igennem forskelligt terræn. Det er ikke umuligt, at det vil koste et dæk eller to.

Lad batterierne op i den kolde vintertid

Hvis ikke du er til kør-selv ferie, så kan en charterrejse sikkert være noget for dig. Den kolde og mørke vinter kan gøre enhver trist og træt. Så hvorfor ikke rejse sydpå, og nyd solen med en lækker charterrejse? Her kan du nyde solen, slappe af og lade batterierne op. Uanset om du er til natur, kultur, kridhvide sandstrande eller byer, så er charterferie noget for dig.

Hvor skal man tage hen?

Der findes et utal af forskellige destinationer. Det er blevet billigere at rejse, og rejsedestinationer som du før ikke overvejede, er nu billigt. Steder som Zanzibar, Thailand, Egypten og Bali er populære feriesteder. Her finder du med garanti sol, afslapning, sjove aktiviteter og seværdigheder.

Hvis du gerne vil blive i Europa, så bør du overveje at tage til Spanien. Dette er også et populært rejsemål, og det er der en god grund til. Maden, kulturen, vejret, landskabet og bylivet er alt sammen noget, du kan finde i Spanien. Ved de populære steder som Mallorca, Costa del Sol og Ibiza, er du garanteret en fantastisk ferie, som du aldrig glemmer.

One Reply to “Husk alt det praktiske til rejsen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *