Indretning af din stue – sådan finder du inspiration!

Når du flytter til et nyt hus, så er noget af det mest spændende at skulle til at indrette dit nye hjem. De nye rum kan åbne for mange nye muligheder, når det kommer til indretning, men det kan også gøre det svært at vælge, hvad man gerne vil have. Her kan du læse mere om, hvordan du finder inspiration til indretningen af din stue.

Hvilken stil kan du lide?

Inden du begynder at bruge en masse penge på møbler, så kan det være en god ide at finde ud af, hvilken indretningsstil, som du godt kan lide. Hvis du har en ide om, hvilken stil, du kan lide, bliver det tit nemmere at indrette din bolig. Det gode ved at kende sin stil er også, at man har nemmere ved at holde hele ens hjem i samme indretningsstil, så hele hjemmet er flot og harmonisk. Derudover gør det også tit, at ens stue ikke ender med virke rodet, selvom der er mange møbler og ting.

Undersøg nettet

Det kan være svært at finde ud af, hvilken stil man har, hvis man ikke har tænkt så meget over det før. Her kan nettet heldigvis være en kæmpe hjælp. Der findes mange hjemmesider og serier, som handler om indretning, hvor du kan finde inspiration til dit eget hjem. Her kan du selv prøve at eksperimentere ved at se forskellige indretningsprogrammer, eller endda se house tours på YouTube, hvor du kan se andres hjem. Det kan også være, at du har en kendt, som du ser meget op til. Her kan du også prøve at se, om du kan finde billeder af deres hjem til inspiration til dit eget.

Hvis du gerne vil kunne lave et moodboard til din indretning, så er Pinterest vejen frem. Her kan du finde en masse inspiration til indretning, som du kan gemme på tavler, så du nemt kan finde dem igen. Her er der også nogle gange links til, hvor du kan finde de forskellige møbler, som du ser på billederne.

Følg trends

Der kommer hele tiden nye trends, og det er ikke nødvendigvis dem alle, som du kan lide. Men hvis der er en trend, som du elsker, så er stuen den perfekte mulighed for at inddrage den i dit hjem. Der er ingen, som siger, at du skal vælge noget stort. Det kan sagtens være en pude i en trendy farve, som du ser overalt.

Find de rette møbler

Når du har en ide om, hvad du godt kan lide, bliver det meget nemmere at finde møbler til dit hjem. Når du skal købe møbler, så er det en god ide at starte med alle de store ting. Det kan være en sofa eller et bord, da det typisk er de ting, som kommer til at fylde mest i dit hjem.

Det er ikke ligefrem billigt at købe nye møbler, men man kan spare mange penge ved at købe møbler på tilbud. Der er tit mange gode sofa tilbud, hvor du kan være heldig at finde din drømmesofa.

3 Replies to “Indretning af din stue – sådan finder du inspiration!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *