Musik til bryllup der aldrig slår fejl

Et bryllup har brug for den rette musik. Det er musik der skifter stemning i løbet af aftenen, afdæmpet og hyggelig musik starter under den sidste del af middagen. Festmusik efter bryllupsmiddagen 0starter langsomt op, og tones senere hen til at lokke bryllupsgæsterne ud på dansegulvet. Om i vil have live musik eller en DJ til at spille er nok efter hvad i selv syntes? Andre kan måske klare sig med selv at sætte musik på eller leje en jukebox hvilket også er en glimrende løsning efter bryllupsmiddagen.

Vælg det rette live band

Skal i bestille et live band til jeres bryllup, det er selvfølgelig godt hvis i kan komme til at lytte til musikken. Falder musikken i jeres smag, så hør på prisen for en aften til jeres bryllup. Indhent flere tilbud og book når i kan holde dem op mod hinanden. Det vil være bedst med lidt tålmodighed, på den måde booker i det helt rette band.

Sang og musik under middagen

Vælg afdæmpet musik der starter under den sidste del af middagen. Syng gerne søde festsange under bryllupsmiddagen, de kan levere et personligt budskab til de nygifte og de hjælper gang i snakketøjet. Er du ikke en af dem der skal holde en tale, så har du her en god mulighed for et lille indspark med dine egne ord.

Den rette DJ

En god DJ kan levere musik der passer til forskellige aldersgrupper og som passer til alle aldersgrupper.

Der en brug for et godt overblik over hvilken slags musik din DJ normalt vil spille til et bryllup. Ellers er fremgangsmåden den samme, indhent flere tilbud og book ud fra dem.

Når det med musikken og fællessange er på plads så kan i krydse endnu en ting af på den lange liste.

One Reply to “Musik til bryllup der aldrig slår fejl”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *