Hurtig guide: Gaver til manden der har alt – gode ideer

Hvad gør man, hvis man skal give gaver til manden der har alt? Første skridt er at spørge efter hans ønskeliste. Har han nogle gaveønsker? Så er opgaven dejligt let – du køber blot en af de gaveønsker du finder på hans liste, og giver ham det i gave. At det er så let og ligetil, er dog sjældent en realitet. Særligt når det kommer til den type mænd der har alt. Der har nemlig ofte ingen gaveønsker. De har så mange ting, at de slet ikke selv ved, hvad de skal ønske sig. Men hvis de ikke selv ved hvad de mangler og ønsker sig, hvordan skal du som gavegiver så have en jordisk chance, for at finde ud af det? Jeg kan trøste dig med, at det sagtens kan lade sig gøre. Vi har samlet 3 gaver til manden der har alt, som stort set en hver mand kan bruge. Læs med videre og få indsigt i dem.

 

En god flaske vin

Vin er noget man kan konsumere, hvilket betyder, at du stort set ikke kan have nok af det. Kan han lide vin, er den god flaske vin derfor en yderst fremragende gaveide til ham der har alt. Find først og fremmest ud af om han overhovedet drikker vin. Gør han det, så find ud af om han er til hvidvin eller rødvin. Når det er gjort, er det blot at henvende sig hos en vinforhandler, og få anbefalet en god flaske vin du kan give ham i gave. Kan han ikke lide vin, kan whisky, rom eller andet alkohol naturligvis også gå an.

 

Støt et velgørende formål i hans navn

At støtte et velgørende formål, er en fantastisk flot ting at gøre. Har han alt i verden, kan han ligeså godt begynde at hjælpe andre. Giv ham derfor i gave, penge til at støtte et velgørende formål i hans navn. Vælg et formål som du ved han selv vægter højt, så bliver han naturligvis endnu gladere for gaven.

 

Gavekort til en massage

Kan man få nok af gode massager? Det tror jeg ikke! Netop af den grund, er et gavekort til massager fantastiske gaver til manden der har alt. At få massage er forkælelse på højt niveau, og noget de fleste mennesker elsker. Har han et massagested han foretrækker, er det oplagt, at give ham gavekortet her til. Alternativt kan du selv vælge et sted som du syntes er godt, og så kan han også prøve noget nyt. Er du hans kæreste, kone eller barn, kan du evt. selv give ham massagen. Så sparer du de penge, og i får lidt kvalitetstid sammen.

3 Replies to “Hurtig guide: Gaver til manden der har alt – gode ideer”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *