3 billige typer rejser du kan tage på som studerende

Er du glad for at rejse, men har du ikke så mange penge at rejse for, så længe du er studerende, kan det være, at du bare skal tage et kig på nogle af de billigere rejseformer, som måske passer bedre til dit budget på nuværende tidspunkt.

 

Median prisen på disse rejser er som regel meget lavere end andre former for ferier, alt afhængig hvordan du skruer ferien sammen på. Men det kan lade sig gøre at gøre det billigt.

 

Har du brug for en ligninger lommeregner eller andet skoleudstyr, så kig her.

Cykelferie

Den første type ferie vi vil anbefale dig at tjekke ud er cykelferie. Det kan naturligvis godt løbe op, hvis du skal overnatte på dyre hoteller undervejs, men tager du bare et telt eller en hængekøje med på din tur, kan det sagtens klares for et lavt beløb.

 

Du kan både tage på cykelferie i Danmark eller i udlandet, alt afhængig hvad du er til, og hvad dit budget tillader dig. Det er også oplagt at tage på cykelferie med en eller flere venner, hvis du ikke er interesseret i at cykle rundt alene.

Vandreferie

En anden form for ferie, der lægger sig meget op af cykelferie, er vandreferie. Har du ikke råd til en god cykel og cykeludstyr, kan det være oplagt at vælge vandreferie i stedet for. Her kan du nemt følge samme koncept med at sove i telt eller i en hængekøje undervejs på din tur.

 

Du bestemmer helt selv, hvordan du vil strikke din vandretur sammen. Om du vil følge kendte ruter, eller om du vil lave din helt egen. Så bestemmer du jo også selv, hvor meget du vil gå om dagen. Om du skal nå mange kilometer, eller om du bare vil tage det stille og roligt.

Afbudsrejse

Sidst, men ikke mindst, hvis det gerne må smage lidt af luksus og flyvetur, kan du jo vælge at tage et nærmere kig på afbudsrejser for at se, om du kan finde en god og billig afbudsrejse, som du har råd til at tage afsted på.

 

Ofte er der både fly og hotel med i prisen, og du kan også være heldig at finde afbudsrejser med all inclusive, så du ikke engang skal tænke på mad undervejs på din tur. Du kan være heldig at finde afbudsrejser for helt ned til 2.000 kroner.

97 Replies to “3 billige typer rejser du kan tage på som studerende”

  1. Pingback: meritking
  2. Pingback: meritking
  3. Pingback: kingroyal
  4. Pingback: kingroyal
  5. Pingback: grandpashabet
  6. Pingback: meriting
  7. Pingback: fuck google
  8. Pingback: porn
  9. Pingback: fuck

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *