Gør vandet trygt med en babybadering fra Filibabba

Det danske brand Filibabba er specielt kendt for at designe tidløse og smukke baby- og børneprodukter af materialer, der er lavet med respekt for vores miljø – og babybaderingene er absolut ingen undtagelse. Filibabba er det rigtige brand for dig der går op i at tage et klimavenligt valg, men absolut ikke vil gå på kompromis med design og kvalitet. Find lige netop din yndlings babybadering fra FIlibabba lige her https://littlehappy.dk/filibabba-badering.

En babybadering fra Filibabba gør de første mange ture i vandet som baby til en tryg oplevelse – både for dig og baby. Baderingen er designet specielt til dit barn for at sikre den absolut højeste komfort og ikke mindst sikkerhed. Det GOTS-certificerede brand Filibabba går aldrig på kompromis med sikkerheden for dit barn og her er det absolut ingen undtagelse. Når baby skal med i vandet uanset om det er på stranden eller poolen skal det være trygt og sikkert for alle!

Derfor er en babybadering et must-have til sommerferien

Der er mange gode grunde til at en babybadering er en god idé at investere i. Læs her hvorfor:

  • Styrker dit barns motorik – Vi ved allesammen, hvor svært det kan være at bevæge sig rundt i vand. Specielt det første mange gange. Men med en babybadering kan dit barn boltre sig i vandet fra en meget tidlig alder. På den måde vil dit barn blive vant til følelsen af at bevæge sig i vand og derfor også få nemmere ved at lære at svømme. Ved at dit barn sidder i babybaderingen og sparker i vandet udvikler dit barn dit barn et kendskab til motorikken bag det at svømme. Derudover træner dit barn sin balanceevne og styrke i nakken og ryggen ved at sidde i babybaderingen.
  • Styrker dit barns tryghed i vandet – Det kan for mange være en lidt utryg oplevelse at befærde sig i vand, specielt de første gange. Det er en helt anden følelse at bevæge sig rundt i vand end på land. Derfor er en babybadering en virkelig god måde at vænne dit barn til det at være i vand fra en tidlig alder. En babybadering fra Filibabba vil helt sikker gøre det til en sjov oplevelse for både dig og din lille guldklump. På den måde opbygger du dit barns tryghed ved vandet på en sjov og sikker måde.
  • Altid miljøvenlig – Som alle andre Filibabba produkter er babybaderingene fremstillet af miljøvenlige materialer og er på den måde det mest oplagte valg til dig der ønsker at gå en lidt mere bæredygtig vej. Filibabbas babybaderinge er fremstillet i 100% miljøvenligt PVC, der selvfølgelig er fri for BPA og phthalater og så er badevingerne naturligvis også CE-mærket. Det gør det til det helt rigtige valg for dig der ønsker at investere i både dit barns sikkerhed og klodens sundhed. 

Sjov og tryg vandleg

Det skal være sjovt at lege i vandet og derfor er det vigtigt at man tidligt giver sit barn gode oplevelser med det at befinde sig i vand. Til det er en babybadering helt oplagt. Babybaderingene fra Filibabba er designet med en bred kant rundt om sædet så dit barn kan vippe frem og tilbage og udfordre balancen, uden at baderingen tipper. Derudover gør det indbyggede sæde med ryglæn at dit barn ikke kan glide ud af. Sædet og ryglænet skaber også den absolut bedste komfort!

One Reply to “Gør vandet trygt med en babybadering fra Filibabba”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *