Sådan finder du trendy tøj til gode priser

Moden raser derudaf, og moden har mange forskellige retninger, så det er muligt, at finde lige nøjagtig dét, som man søger. Det behøver ikke at tage lang tid, medmindre man søger noget helt specifikt. 90% af vores tøjsøgen opstår, fordi vi bliver inspireret. Det kan være, at vi har set et smart outfit i fjernsynet, eller en kendis på de social medier, såsom Instagram, hvor vi så sætter jagten ind, medmindre, købslinket bliver foræret direkte til os.

Det er ret simpelt at finde tøj i dag, og det kan gøres på følgende måder:

Google

Google er en af de mest populære søgefunktioner, vi kender. Du kan finde stort set alt igennem google, og det kræver kun enkle søgeord, for at finde netop det produkt, du ønsker. Du kan søge overordnet, eller du kan søge specifikt, såsom navn, og du vil kunne se, hvilke webshops, der forhandler lige netop den vare.

De sociale medier

Vi bliver meget inspireret på de sociale medier. Der gælder både med mad, boligindretning, udseende, og vores tøjstil. Mange kendisser, som vi følger på de sociale medier, er ofte reklamesøjler for et bestemt brand. Her ser vi produkterne, og vi får også ofte en rabatkode stukket i hovedet, hvor vi kan spare 5-15%, ved at anvende netop deres rabatkode. Det skaber omdømme til butikken, kendissen tjener penge, og du som forbruger, sparer penge på dit køb, og vender muligvis tilbage til butikken igen en anden gang.

Vi bliver inspireret primært på Instagram og på Facebook. Især Facebook, som har udviklet sig til at blive en stor reklamesøjle, så vil du ofte se reklamer for forskellige brands. Og du vil her kunne få et bredt udvalg af forskellige webshops, og være blandt de første til at få rabat, eller deltage i deres udsalg, hvor der kan være mange penge at spare.

Genbrug

Går du op i et grønne miljø, og ønsker at spare penge, så er genbrugen et godt sted, at besøg. Her er der ofte rigtig mange penge at spare, samtidig med, at man kan finde tøj, som stadig hitter. Tøjet bliver sorteret, så det er i en fin kvalitet, og sjælendt kan man finde slidt og ikke-brugbart tøj i genbrugen. Der er også kommet mange andre butikker på markedet, hvor du kan sælge dit private tøj, til billige priser.

Blogs

Der findes rigtig mange blogs, som handler om mode og hvad der trender lige nu. Her er det lige fra private personer til kendiser, som blogger om mode. Du kan også kigge på Fashionmom.dk. På blogs er der oftest også rabatkoder at hente, og du får nærmest det hele forærende, med direkte links til, hvor tøjet er købt. Det kan næsten ikke blive nemmere.

Nyhedsbreve

Du kan også tilmelde dig forskellige webshops nyhedsbreve. Her vil du modtage mails med det nyeste nye, rabatter, og udsalgspriser. Her skal du blot lade sig inspirere, og man er ikke tvunget til at købe noget. Medmindre man finder noget, man bare må eje!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *