Design din helt egen personlige plakat

Plakater er ikke længere noget, som kun hænger inde på børne eller teenagerværelset. I dag er der mange der pynter med fine, sjove eller søde plakater hjemme i stuen, køkkenet eller et helt andet rum. Plakater kan også være en god pynt, og de er specielt hyggelige, hvis man kan gøre dem lidt personlige. Det kan man jo, hvis man laver en plakat selv. Læs om at designe egen plakat her. 

Design plakat med citat 

Via Citat plakat kan du lave din egen plakat. Men det er helt specifikt til at lave en plakat med et citat på. Du kender nok godt Citatplakat i forvejen, og har sikkert set flere af deres plakater. Det er nemlig dem med citater, som for eksempel gameren eller studenten, hvor der under det står en masse citater en gamer eller student kunne finde på at sige. 

Men nogle må det godt blive lidt mere personligt end det. Lav din egen plakat med et citat på. Det kan være et citat, du selv har sagt eller et din ven, bror, mor, datter, fætter eller kæreste har sagt. Citatet kan også være fra et idol du har eller blot en person du ser op til. 

Det kan være et rigtig sjovt citat, som du bare aldrig glemmer. Men det kan også være noget sødt, som din kæreste engang sagde og du altid vil huske på. Uanset hvad det er, er det nok mere personligt end de citatplakater alle mennesker kan købe. 

Du kan skrive flere citater eller blot et, du kan følge citatet med navnet på personen der sagde det, dato og så videre. Du kan vælge at designe det på mange måder og du kan selvfølgelig selv vælge farve og størrelse på det. Det er altså helt op til dig, hvordan du vil have det. 

Et personligt præg er altid godt 

Det at lave sin helt egen personlige plakat med et citat fra en man kender eller en man ser op til, gør jo at det bliver til en ret personlig plakat. Så når man kommer hjem med sådan en plakat, hænger den op og pynter hjemmet med den, så får dit hjem lidt mere personligt over sig. 

Det er altid vigtigt at have sit eget personlige præg på tingene. Det er specielt vigtigt at have noget personlighed i ens hjem, så man føler sig sikker og velkommen i sit eget hjem. Det skal ikke være kynisk og koldt, så man slet ikke engang kan se, hvem det er der bor der. 

Derfor er den her plakat du selv har designet, med til at gøre dit hjem lidt mere dig. Selvom en plakat ikke er en kæmpe ting, er de små ting alligevel med til at gøre en forskel. Slut med citater alle kan relatere til, få nogle op som du holder af, nogen som betyder noget for dig. Så bliver dit hjem personligt og hjemligt, og det vil alle jo gerne have. 

2 Replies to “Design din helt egen personlige plakat”

 1. It is with sad regret we are shutting down.

  We have made all our leads available for a one time fee on DataList2023.com

  Regards,
  Sheree

 2. Hi,

  damu.dk is only listed in a 8/10,000+ Directories

  We have a black friday deal going on at the moment to get your website listed in all 10k+ for $19.95

  Visit us on DirectoryBump.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *