Hvad giver man sin partner i gave når man er flad for ideer

Gaver er jo lidt noget der går hånd i hånd med december, men hvad gør du hvis du ikke har nogle gode ideer ?

Det kan være svært år efter år at finde på nye sjove eller spændende ting at give din partner. Lige som du får en god ide kommer du i tanke om at han fik det sidste år. Så hvad skal man så købe i år. Det kan være lige svært ved både kvinder og mænd. Mænd har normalt altid de store ønsker som nyt tv, ny computer, den nye iphone, et sæt nye alufælge eller måske endda en båd. Her er det lidt svært at få råd til noget af det. Omvendt så er der faldgruber ved kvinder. Det er bare ikke et hit at komme med frækt lingeri hvis du har købt det 2 numre for stort. Reaktionen er nok ikke den du håber på. 

Gaven til manden!

Mænd kan være lidt svære at finde noget til. Spørger man hvad de ønsker sig, så siger mange “ååhh ikke noget”. Men faktum er at du nemt kan finde noget hvis du tænker lidt efter. Har de en hobby eller gør-det-selv fans, så er tilbehør og udstyr altid et hit. Mænd er også gadget freaks, så små dingenoter der kan købles på mobilen eller computeren er også altid godt. Noget mænd også elsker en god flaske spiritus. Her skal du bare lige vide om det er whiskey, rom, cognac eller andet de drikker. 

Gaven til kvinden!

Kvinder har altid en lang ønskeliste, de fleste har i hvert fald. Her kan du rolig regne med der kommer en liste der godt kunne ligne bestillingssedlen til at supermarked. Kender du med garanti hendes størrelse, så er tøj, sko og lingeri altid en vinder. Specielt hvis du køber noget der bare passer spot on. Så har hun en ide om at du kender hende. Parfume er også en god gave, tjek hvad hun har stående på badeværelset. Den der er ved at være tom udgør en god gave. Noget der også vinder points er wellness gavekort. En tur til kosmetolog eller i spa er forkælelse og de elsker kvinder over alt. 

Glem ikke jer!

Noget man ikke skal glemme er gaven i giver “jer”. December er en perfekt måned at fyre lidt op under forholdet. Man tilbringer automatisk mere tid indenfor og måneden oser langt væk af kærlighed. Noget mange har gjort brug af de seneste år er den erotiske julekalender. Her får i hver dag et stykke sexlegetøj eller noget lingeri der så skal afprøves. Det gør hurtig at det bliver en måned i sent kommer til at glemme. 

2 Replies to “Hvad giver man sin partner i gave når man er flad for ideer”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *