Gør rejsen til en oplevelse – tag bussen!

I dag er der meget, som handler om at skulle opnå ting hurtigt. Vi vil have alting på den lette måde, og glemmer i farten at nyde ”rejsen” mod målet. Sådan er det ikke i en bus! Når du tager bussen på en ferie, får du lov til at nyde alle de små ting, som sætter livet i perspektiv og får pulsen til at falde.

Busrejsen er nemlig en oplevelse. Det vil vi se på i dette indlæg.

Få tid til indtrykkene

Når man rejser med bus, er rejseformen markant anderledes en f.eks. en flyvetur. Mange kender lufthavnen som et stressende sted. Dels skal man møde op flere timer i forvejen og dels skal man igennem kø, tjek (hvor der også er kø) og sidde relativt ubekvemt i den kompakte flyvemaskine.

Fordelen er naturligvis, at man er hurtigere fremme ved sit rejsemål. Men turen kan være mere stressende.

I bussen er situationen en anden. Man skal ikke møde op mange timer i forvejen, og bussen byder på en langt bedre komfort. Der er ikke bare mere benplads, men en moderne bus eller dobbeltdækkerbus vil ofte kunne tilbyde gratis kaffe, film på TV og gratis WiFi.

Men! Det bedste ved at rejse i bus er, at man kommer hinanden mere ved. Man ved, at man ofte skal tilbringe flere timer sammen på rejsen, og man forbereder sig ofte godt hjemmefra. For modsat i den strikse lufthavn, får du ikke konfiskeret vand, snacks etc., inden du går ombord i bussen. Du kan derfor planlægge en hyggelig tur, hvor der også er plads til at sove, spille kort eller bare snakke med dine medrejsende.

Dertil hører det, at du får masser af mulighed for at se landskabet an, når bussen kører langs de flotte scener ned igennem Europa.

Bustransport repræsenterer på den måde en rejseform, hvor turen nydes og komforten er god. Man kommer hinanden mere ved og nulstiller den travle hverdag ved at sætte sig til rette og lade forventningens glæde blomstre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *